O klubu

Z gotovostjo lahko trdimo, da je blagovna znamka Ferrari veliko več kot le blagovna znamka. Resda je v svetu dobro prepoznavna, ima bogato zgodovino, v kateri je krojila vrh na velikih dirkah, a vendarle je več kot ostale blagovne znamke. Od njih je loči, da je način življenja. Je sinonim za šport, eleganco, lepoto, moč in strast, toda lastnikom in ljubiteljem predstavlja način življenja.

Klub se je ustanovil že leta 2014 in je 32. po vrsti v svetu uradnih klubov lastnikov vozil Ferrari, kar si štejemo v posebno čast, saj smo s tem postali del ekskluzivne družine. Deluje v šestih državah, Sloveniji, Hrvaški, Bosni in Hercegovini, Srbiji, Črni gori, Makedoniji. Poslanstvo kluba je skrb za ugled, blagovne znamke, organizacije družabnih dogodkov, podpiranje umetnosti in kulture in seveda upoštevanje vrednot blagovne znamke Ferrari.

Aktivno je klub začel delovati v maju 2015, s svečanim otvoritvenim dogodkom, ki je potekal v Istri. Zbralo se je lepo število avtomobilskih lepotcev z vseh področij Adriatic regije. Uživali so v prelepem Istrskem okolju. Svečani dogodek je povezovala igralka Aleksandra Balmazović, na katerem je sledilo tudi uradno rezanje otvoritvenega traku. Dogodek so s svojim nastopom popestrili priznani slovenski kulturniki in umetniki. Po otvoritvenem dogodku so sledili še ostali dogodki v Sloveniji in tujini. Poleg aktivnega delovanja pa je klub lastnikov vozil Ferrari letos postal prepoznaven tako v regiji kot tujini.

Konec leta 2015 je klub praznoval eno leto delovanja. Hkrati smo pripravili tudi pred novoletno druženje. Svečani dogodek je potekal v ljubljanskem hotelu Cubo. Vodila sta ga igralka Aleksandra Balmazović in voditelj Peter Poles. Kjer je med drugimi tudi potekala dražba slik, ki sta nastali na otvoritvenem dogodku v Istri. S svojo prisotnostjo in govorom na dogodku nas je počastila tudi Njena Ekscelenca veleposlanica Republike Italije Resella Franchini Sherifis. Del zbranih denarnih sredstev od prodaje slik bo odšel v dobrodelne namene.

V klubu so napovedali tudi za prihodnje leto, kar lepo število zanimivih dogodkov po celotni Adratic regiji. Kot so, zanimivi izletniški in dirkalni dogodki, golf turnir in ob koncu leta praznovanje obletnice in prednovoletni dogodek.

Klub lastnikov Ferrari Adriatic Slovenija

Tehnološki park 24, SI - 1000 Ljubljana

matična št.: 4067118000
davčna št.: 10610235

Kontakt

Dejan Arsić

tel.: +386 41 485 976
e-pošta: info@ferrariclub.si