Page 44 - Adriatic Club Book 2017
P. 44

               Intervju - Dragan Tabaković
Kakšne pa so vaše želje?
Kot predsednik se bom prizadeval za čim boljše delovanja kluba v zadovol- jstvo vseh članov. Osebno pa nestrpno pričakujem Alfierija. Uživam v italijan- skem dizajnu in v prefinjenem občutku za estetiko z brutalno močjo.
Imate kakšno sporočilo za lastni- ke vozil Maserati?
Želim jim veliko prijetnih trenutkov in užitkov v vožnji z avtomobilom, pred- vsem pa, da se oni najdejo v maseratiju in ne da se maserati najde v njih.
Kakve su Vaše želje?
Kao predsednik ću se zalagati za što bolji rad kluba na zadovoljstvo svih članova.
Lično, pak, sa netrpljenjem očekujem Alfierija Uživam u italijanskom dizajnu i u prefinjenom osećaju za estetiku s brutalom snagom.
Imate lli nešto da poručite vlas- nicima vozila Maserati?
Želim im puno prijatnih trenutaka i užitaka u vožnji automobilom, a pre svega da se oni nadju u maseratiju i ne da se maserati nadje u njima.
What are your personal wish- es?
As the president of the club I will do my best to make the Club works as well as possible to make our mem- bers satisfied. Personally, I am looking forward to the Alfieri. I adore Italian design and their sophisticated sense for aesthetics and brutal power.
Do you have any messages for the Maserati owners?
I wish them a lot of wonderful mo- ment driving their car, and most of all, I wish they find themselves in Masera- ti and the Maserati finds itself within them.
 42 Adriatic Club 2017
     42   43   44   45   46